Restaurant Ibri

Home

Ushqim i kultivuar nga vetë restauranti

Mëngjesi i mirë, dita e mirë
Mengjesi

Mëngjesi i mirë, dita e mirë

Shijojeni një menu extravagante
Menu ditëore

Shijojeni një menu extravagante

Ëmbëlsira dhe Fruta nga fashti
Desertet

Ëmbëlsira dhe Fruta nga fashti

Pije për të gjitha rastet
Pije

Pije për të gjitha rastet


Mirë se vini në restaurant Ibri

Restaurant Ibri është një prej restauranteve model e lider në regjionin e Mitrovicës.
I themeluar në vitin 2002 me një vizion të kjartë, stafi menaxhues i Restaurant Ibri me punën e palodhshme dhe me plotë përkushtim, ka arritur qe ta shëndrrojë këtë nismë, në një storie suksesi jo vetëm në Mitrovicë por edhe në gjithë Kosovën.


Shiko më shum